A jobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie) használunk. A további böngészéssel Ön beleegyezik ezek használatába.

Megértettem

A Sonoris Art&Media Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) tanfolyamszervezési tevékenységével kapcsolatban kezeli a felhasználók önkéntesen megadott személyes adatait, kizárólag az oldalakon (villamolvasas.hu és lantosmihaly.hu) meghirdetett tanfolyamszervezés teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 1204 Budapest, Szent Imre herceg u. 92.
Az adatkezelő elérhetősége: +36 20 935 94 19 / Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: a tanfolyamokra regisztráló felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Születési év, Email, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a tanfolyamok adminisztrációja, leszervezése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
– A Sonoris Art&Media Kft. munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a tanfolyami részvételt követően 30 napon belül törlésre kerülnek.

A jelentkező kérelmezheti az adatkezelőnél
– tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
– személyes adatainak helyesbítését,
– személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Ha korábban jelentkezéshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A jelentkezéshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról itt olvasható: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)

Az oldalak (lantosmihaly.hu és villamolvasas.hu) a felhasználói élmény növelése céljából sütiket (cookiekat) és a Google Analytics mérőkódját használják. Ezek adatait az oldalak (lantosmihaly.hu és villamolvasas.hu) további szereplők számára nem adja át.

(Szöveg forrása