Villámolvasás Lantos Mihállyal - Lépj szintet - jelentkezz most!
ff-top-arrow

Villámolvasás:

\"Egy gyakorlással bárki által elsajátítható, az eddigieknél hatékonyabb tartalomfeldolgozási (olvasási és tanulási) technika, amely nem csak sokkal gyorsabban megszerezhető, de maradandóbb tudást is eredményez.\"

Lantos Mihály

villamolvasas-favicon
lantos-mihaly-villamolvasas

Ez pedig én vagyok, Lantos Mihály, a dédunokája. De, ha megengeded, tegeződjünk, szóval: Misi. Van rá esély, hogy közöttünk is van egy hasonlóság és egy különbség.

A hasonlóság: én is tudom, milyen, amikor valaki nem szeret és nem is tud tanulni. Én is szenvedtem az iskolában.

A különbség - egyelőre - az köztünk, hogy én már megtanultam villámolvasni és sok éves kutatásom eredményeként megalkottam a saját tanulási módszeremet, aminek a Lépéselőny nevet adtam.

Gyenge tanulóból mára így értem el céljaimat: több diplomát szereztem (egyet az ELTE pedagógia szakán), egyetemi oktató vagyok és több, mint tíz éve tanítok másokat - fiatalokat, időseket egyaránt - eredményesen tanulni.

"Azt érzem, hogy mindent, ami érdekel fotóolvasni szeretnék :). Olyan érzés, mintha folyton éhes lennék,és a könyv lenne az étel :)."

Ildikó

"Szia Misi!

Csak azért írok ,mert meg szeretném köszönni a tanfolyamon tanultakat, rengeteget segített és szinte az összes tantárgynál alkalmazom! A félévimben csak két 4-es lett ami maga a csoda! Köszönöm szépen!

Üdvözlettel:

Baricz Dorina"

"Ezúton szeretném megköszönni a hétvégét, szuper előadás volt és nagyon jól éreztem magam. Hihetetlen jó fej vagy! 🙂

És nagyon köszönöm a technikát, aminek általad tulajdonosa lehetek! Mától gyakorlok, gyakorlok, gyakorlok, mert Übung macht den Meister! 🙂

Üdv

Andi"

"A villámolvasást folyamatosan használjuk és még egyszer szeretnénk megköszönni ezt az új világot, amit megnyitottál nekünk.

Szeretettel üdvözlünk:

Zsuzsi&Andy"

"Azt hittem, hogy csak marketing duma a 60-80 szó/nap megtanulása. Úgy gondoltam, ha a fele igaz, már az is jó... Működik! A szódolgozatom 92%-os lett, a megértési szintem pedig 100%!!!!!"

András

"Szeretném először is megköszönni, hogy részt vehettünk a 17 éves lányommal a most hétvégi előadásodon. Élmény volt!!! 🙂

Érdekes volt ahogy a kezdeti dac a lányomon, hogy eltoltam a hétvégéjét hamar elpárolgott. Sőt teljesen belelkesült, hogy a hindi-magyar szótárt mihamarabb fotóolvasni fogja, ugyanis a hindi nyelv a "szerelme"."

Luca

"Hát megszenvedtem egy kicsit az aktiválást, persze ennek az is az oka, hogy a tanfolyam után hetekig elő sem vettem a módszert…

Aztán eszembe jutottak Lantos úr szavai: „csak lazán! semmi misztikus nincs a dologban!\" És tényleg! Ezután tényleg működött!"

Márti

"Nagyon élveztem a tanfolyamot. Végre örömmel teszek szert új ismeretekre, pedig még csak rövid ideje ismerem ezt a különös módszert.

Köszönöm a sok új információt és annak könnyen emészthető formában történő átadását! (...)"

Bíró Anikó

"(...) Így magamat is meglepve, nyugodt maradtam a vizsgán, de csak azért, mert magabiztos tudásom volt. Ez annyira bevált, hogy 90%-os lett a vizsgám. Erre tényleg nem számítottam. Arra igen, hogy sikerül, de nem ilyen magas pontszámmal! Le is strébereztek. :-)"

Linda

"Még a tanfolyam második napján úgy gondoltam adok egy esélyt a tanultaknak. Másnap próbaérettségim volt magyarból, gondoltam elmetérképezem a novella elemzési szempontokat.

Másnap kicsit meglepődtem mikor felkelés után vissza tudtam mondani."

Ricsi

"Fotóolvastam egy elég komplex angol nyelvtan könyvet. Annyit vettem csak észre elsőre, hogy olyan kellemes érzés töltött el, megszűnt az idegeskedésem utána."


Andrea

Mit tartogat számodra a villámolvasás - tanfolyam?

Nyerj időt

Készülj fel egy vizsgára, tanulj meg egy könyvet, végezd el a feladatodat sokkal eredményesebben, könnyebben és gyorsabban.

Jobb vizsgaeredmények

Legyél sikeresebb a teszteken! A villámolvasással nem csak gyorsabban tanulsz, de jobban meg is jegyzed az anyagot.

Élvezetes tanfolyam

A tanulás akkor lesz eredményes, ha élvezed. Ugyanez igaz a tanfolyamra is: tudás mellett igyekszem élményt is nyújtani. És nem is volt még erre panasz

100% siker-garancia

Addig segítek, amíg magadtól nem megy a villámolvasás. Ha bizonytalan vagy, várlak ingyenes korrepetációimon tetszőleges számú alkalommal!

Hogyan működik a Villámolvasás?

A "hagyományos" olvasással szemben a villámolvasás során nem elolvassuk, hanem feldolgozzuk a könyvet. Ahelyett, hogy sorról sorra haladnánk, a rendszerét értjük meg és megkeressük a számunkra, a célunk eléréséhez fontos információkat.  Ezeket egy, az agyunk képességeit jobban kihasználó módszerrel a rövid távú memória helyett rögtön a hosszú távú memóriába rögzítjük és előhívásukat speciális módszerekkel fejlett jegyzetelési technikákkal segítjük. Bár bonyolultnak hangzik, de a gyakorlatban a módszer egyszerű, bárki meg tudja tanulni!

villamolvasas_a_gyakorlatban.jpg

Időpontok

Budapest

Árak és kedvezmények

A kétnapos tanfolyam ára: 24.800 Ft/fő

Diák, családi (egy családból legalább két fő),
nagycsaládos (legalább 3 gyereket nevelnek)
és nyugdíjas kedvezmény: 21.800 Ft/fő

Pedagógusok és segítő foglalkozást végzők*: 19.800 Ft/fő

Agykontrollt végzetteknek: 19.800 Ft/fő

Lépéselőny tanfolyamot végzetteknek: 16.800 Ft/fő

Ismétlési díj: 11.500 Ft/fő

*A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik hivatásszerűen foglalkoznak oktatással, emberek segítésével (például ápolók, szociális munkások).

Kiknek ajánlott a villámolvasás?

Érettségizőknek

A "nem szeretem"-tárgyak hatékony elsajátítására. Is.

Egyetemistáknak

Akiknek sok és nehéz vizsgát kell tenniük sikeresen.

Nyelvtanulóknak

A szóanyag, a nyelvtan és a beszéd mélyebb és egyszerűbb megtanulásához.

Sok adattal dolgozóknak

Hogy jobban átlássák és könnyebben kezeljék a munkahelyi feladatokat, növeljék a kreativitást, hatékonyabban legyenek a döntések előkészítésében

Cégek, akik tanfolyamot rendeltek tőlünk

BudapestBanklogo5
kayser-logo
toyota-logo3
liftreklam-logo

Ajándékozz tudást!

Ha olyan ajándékot keresel, ami élményt ad, amit egész életében segíti majd a megajándékozottat és amit sem összetörni, sem elveszíteni nem lehet, javaslom ajándékozd meg valamelyik tanfolyamunkkal. Készítettünk egy letölthető ajándékutalványt is, hogy legyen mit tenni a borítékba!

kuponpiros

Hallottál már a Lépéselőnyről?

Szeretnéd segíteni a gyermeked fejlődését? Szeretnéd, ha magabiztosabb, jobb tanuló lenne és sikeresebb felnőtté válna? Nem tanul jól? Miért tanulna?

Megtanította valaha bárki is tanulni?

Tanulásmódszertani tanfolyam korosztályonként, 3-12. osztály között.

lepeselony
lepeselony

Gyerekeknek: Lépéselőny!

Szeretnéd segíteni a gyermeked fejlődését? Szeretnéd, ha magabiztosabb, jobb tanuló lenne és sikeresebb felnőtté válna? Nem tanul jól? Miért tanulna?

Megtanította valaha bárki is tanulni?

Tanulásmódszertani tanfolyam korosztályonként, 3-12. osztály között.

Hallottál már a Lépéselőnyről?

Szeretnéd segíteni a gyermeked fejlődését? Szeretnéd, ha magabiztosabb, jobb tanuló lenne és sikeresebb felnőtté válna? Nem tanul jól? Miért tanulna?

Megtanította valaha bárki is tanulni?

Tanulásmódszertani tanfolyam korosztályonként, 3-12. osztály között.

Írj nekünk

Adja meg a nevét!
Adja meg a tárgyat.
Kérem, írja be az üzenetet
Kosár
Scroll to Top
Scroll to Top