200 oldalt jól megtanulni 2 óra alatt? Lehetséges! - Villámolvasás Lantos Mihállyal Magyarország legismertebb oktatójával

Zseniális agyad van. Hozd ki belőle a maximumot! 

Nem megy a tanulás? ⏬⏬⏬ Nyelvvizsgára készülsz? ⏬⏬⏬ Sok anyagot kellene gyorsan megtanulnod úgy, hogy aztán emlékezz is rá és használni is tudd? ⏬⏬⏬

A villámolvasás hatékony tanulási stratégia felnőtteknek, egyetemistáknak, főiskolásoknak, érettségi előtt állóknak!

Egy olyan komplex tanulásmódszertan, amely nem csak az olvasás sebességét gyorsítja fel, hanem jobban kihasználja az agyunkat, az anyagot áttekinthetőbbé és a tanulást élvezetessé teszi.

200 oldalt megtanulni 2 óra alatt úgy, hogy nem felejted el? Lehetséges!

Jelentkezz 2 napos tanfolyamunkra és többé nem kell magolnod!

A kétnapos tanfolyam ára: 24.800 Ft/fő

Kedvezmények: Diák, családi (egy családból legalább két fő), nagycsaládos (legalább 3 gyereket nevelnek) és nyugdíjas kedvezmény: 21.800 Ft/fő - Pedagógusok és segítő foglalkozást végzők: 19.800 Ft/fő - Agykontrollosoknak: 19.800 Ft/fő - Lépéselőny tanfolyamot végzetteknek: 16.800 Ft/fő - Ismétlési díj: 11.500 Ft/fő 

{loadposition jelentkezes}

lantos-mihaly-villamolvasas

Lantos Mihály, oktató

Mire számíthatsz a tanfolyamon?

Korábbi résztvevők véleményei

Hogyan működik a villámolvasás?

Hozzászoktunk, hogy egy könyvet vagy jegyzetet az elejétől a végéig kell elolvasnunk, pedig az információk, amiket keresünk szétszórva és elrejtve hevernek benne. Két módon tudjuk gyorsítani a megtalálásukat: vagy gyorsabban kell olvasnunk (csak akkor nem jegyzünk meg semmit) vagy hamarabb kell tudnunk megismerni az anyagot, mint hogy elolvastuk volna.

A villámolvasás az utóbbit választja: a tartalomjegyzéktől indulva az elején megismerjük az anyag tartalmát és egyre mélyebben és mélyebben sajátítjuk el "körönként" azt, amire szükségünk van belőle. Mire a "hagyományos olvasó" az első fejezet végére ér, te már valamilyen szinten beszélni tudsz az egészről. Jól hangzik, igaz?

A második trükkünk egy különleges "jobb agyféltekés" jegyzetelési mód elsajátítása lesz és számos hétköznapi jótanács, ami elhangzik a tanfolyamon.

És végül megtanulunk úgy olvasni, hogy az anyagot a rövidtávú (és szükségszerűen korlátos kapacitású) memóriatár helyett azonnal a hosszú távúba olvassuk be. Erre szokták a legtöbben felkapni a fejüket: lehet ilyet? Pedig a tudatalattid nem csak képes rá, de egész nap ezt gyakorolja! És ezt kísérlettel is bizonyítom neked.

Készen állsz és vagy elég nyitott, hogy kipróbáld?

 

villamolvasas
Kosár
Scroll to Top