Közelednek a vizsgák - Villámolvasás Lantos Mihállyal Magyarország legismertebb oktatójával

Mennyire fogsz megszenvedni a vizsgákkal?

Küzdesz a vizsgákkal? Túl jól ismerem az érzést. Három diplomát csináltam meg, ebből kettőt párhuzamosan, egy évtizede tanítok egyetemen, nekem nem kell bemutatni az egyetemi vizsgákat. És mivel nem voltam jó tanuló, a küzdést sem.

Az én életemben a Villámolvasás hozta meg az áttörést és a tanítványaimnak is mindig ezt ajánlom. Kellett egy hatásos eszköz, egy módszer, mert nem készítettek fel minket arra az információ-mennyiségre, amit aztán hirtelen a fejünkbe kéne tölteni. Nem tanítottak meg bennünket tanulni.

A villámolvasás tanfolyamon három dolgot fogsz elsajátítani: jobban kihasználni az agyad képességeit, jobban jegyzetelni és egy olyan módszert, amivel 200 oldalt vizsgakészre tudsz tanulni két óra alatt.

A hatékonyságára magam vagyok a példa, a tanfolyamokról pedig hallgasd meg azok véleményét, akik már jártak nálam!

Lantos Mihály villámolvasás oktató

Lantos Mihály, oktató

Mire számíthatsz a tanfolyamon?

Korábbi résztvevők véleményei

Hogyan működik a villámolvasás?

Hozzászoktunk, hogy egy könyvet vagy jegyzetet az elejétől a végéig kell elolvasnunk, pedig az információk, amiket keresünk szétszórva és elrejtve hevernek benne. Két módon tudjuk gyorsítani a megtalálásukat: vagy gyorsabban kell olvasnunk (csak akkor nem jegyzünk meg semmit) vagy hamarabb kell tudnunk megismerni az anyagot, mint hogy elolvastuk volna.

A villámolvasás az utóbbit választja: a tartalomjegyzéktől indulva az elején megismerjük az anyag tartalmát és egyre mélyebben és mélyebben sajátítjuk el "körönként" azt, amire szükségünk van belőle. Mire a "hagyományos olvasó" az első fejezet végére ér, te már valamilyen szinten beszélni tudsz az egészről. Jól hangzik, igaz?

A második trükkünk egy különleges "jobb agyféltekés" jegyzetelési mód elsajátítása lesz és számos hétköznapi jótanács, ami elhangzik a tanfolyamon.

És végül megtanulunk úgy olvasni, hogy az anyagot a rövidtávú (és szükségszerűen korlátos kapacitású) memóriatár helyett azonnal a hosszú távúba olvassuk be. Erre szokták a legtöbben felkapni a fejüket: lehet ilyet? Pedig a tudatalattid nem csak képes rá, de egész nap ezt gyakorolja! És ezt kísérlettel is bizonyítom neked.

Készen állsz és vagy elég nyitott, hogy kipróbáld?

 

lepeselony-plusz-elo
Kosár
Scroll to Top