lantosvillamolvasas a gyakorlatban borito 600rgblepeselony borito

Hat éves korom és harminckét éves korom között rettenetesen utáltam tanulni. Ennek ellenére most, negyvenöt évesen egyetemi oktató vagyok. Az ellentmondást egy tizenhárom évvel ezelőtti élményem adta: megismerkedtem a villámolvasás módszerével és rájöttem, hogy tanulni nem csak gyorsan, de élvezetesen is lehet.

Hamarosan már két egyetemre jártam párhuzamosan: a Debreceni Egyetem filozófia-szakára és az ELTE pedagógiára. Úgy éreztem, ha valami ekkora változást tudott hozni az életembe, azt másokkal is meg kell osztanom így még mélyebbre ástam a villámolvasás tudományában. Évek alatt egy saját, a magyar tanítási rendszerhez, a magyar emberek gondolkodásához alkalmazkodó módszert alakítottam ki, amelyet már több, mint tíz éve tanítok. 2012-ben kért fel a Bioenergetic Kiadó egy a módszert bemutató könyv megírására - ekkor jelent meg a "Villámolvasás a gyakorlatban", amely már a második kiadásnál tart.

Eddigi több ezer tanítványom között volt már egyetemista, jogász, főállású családanya, nyelvtanuló és szépkorú idős hölgy is. Büszke vagyok arra, hogy elégedetten távoztak előadásaimról vagy ha további segítségre volt szükségük, akkor együtt jutottunk el a következő szintekre.

Hiszek benne, hogy miként nekem is csak 33 évesen "jött meg az eszem" a tanuláshoz, úgy más is bármikor elkezdhet egy új szinten, új minőségben, új sebességgel tanulni. És onnan gyakorlással már csak a csillagos ég a határ!

Igyekszem jó hangulatú, könnyed, de tartalmas előadásokat tartani, amelyeken történetekkel, videókkal, saját élményekkel teszem érthetőbbé - és élvezhetőbbé - a módszer megértését és elsajátítását.

Az én sikerem a te eredményességed! 

Lantos Mihály tanulásmódszertani szakértő, egyetemi oktató