Sikertörténetek Lantos Mihály villámolvasás tanfolyama után

Sikertörténetek

Minden tanfolyam után pár héttel megkérdezzük hallgatóinkat, mi volt a véleményük a tanfolyamról. Néhány sikerörténetet ezek közül alább el is olvashatsz! (Kiemelések: tőlem.)

Jó estét tanár úr! Meg akarom köszönni, hogy megírta a könyvét! Soha nem mentem volna át anélkül ezen a vizsgaidőszakon! 🙂

D. G. 
egyetemista

A villámolvasást folyamatosan használjuk és mégegyszer szeretnénk megköszönni ezt az új világot, amit megnyitottál nekünk.

Szeretettel üdvözlünk:

Zsuzsi és Andy 

Azt hittem, hogy csak marketing duma a 60-80 szó/nap megtanulása. Úgy gondoltam, ha a fele igaz, már az is jó... Működik! A szódolgozatom 92%-os lett, a megértési szintem pedig 100%!!!!!

András 

Szia! Nem tudnád még a lányomat és a fiamat a hétvégi tanfolyamra felvenni? Azt mondták, hogy ha 47 évesen így haladok a tanulással, akkor lehet ebben a módszerben valami… 😀

G. Zoltán 

Hát megszenvedtem egy kicsit az aktiválást, persze ennek az is az oka, hogy a tanfolyam után hetekig elő sem vettem a módszert… Aztán eszembe jutottak Lantos úr szavai: „csak lazán! semmi misztikus nincs a dologban!\" És tényleg! Ezután tényleg működött!

Márti 

Sajnos az első jogi szakvizsgán kivágtak. A másodikon azt mondta a bizottság, hogy nem értik miért nem készültem fel az elsőre, mert a mostani kiváló lett. Nem mondtam nekik, hogy az elsőre többet készültem, mint a másodikra, a kettő között a különbség a Villámolvasás volt! Köszönöm!

O. Judit

Természetgyógyász vizsgáimra készültem, azért mentem el a tanfolyamra. Érezhető a különbség. Köszönöm a módszernek, és Neked is!!

L. Réka 

Közgazdaságtant hallgatok. Eddig is megtanultam az anyagot, de most már sokkal könnyebben meg is értem! Köszönöm!

D. László 

A tanár kiselőadást kért tőlem a hormonális rendszer működéséről. Kicsit izgultam, mert két napom volt rá, hogy a 234 oldalas könyvet elolvassam, és felkészüljek rá.

Az előadásom előtti percekben megszállt a nyugalom, mert tudtam, hogy mindent értek az anyagból! Csak úgy dőlt belőlem a szó! A legnagyobb elismerés a csoporttársaimtól jött, akik megkérdezték utána, hogy nem tartanék-e egy konzultációt! 🙂 Hajrá Villámolvasás!!

K. Petra

Nagyon szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban, ugyanis sok fórumon azt olvastam, hogy nem mindenkinél működik. A tanfolyam után rájöttem, hogy mi ennek az oka.

Sokan az aktiválást keverik össze a hagyományos olvasással, és nem fordítanak kellő energiát a gyakorlásra. Dolgozni kell egy kicsit vele, gyakorolni, és a siker nem marad el.

Panka 

Szia Misi, szeretném megköszönni, hogy a nővéremet is megtanítottad villámolvasni! Most volt nálad tanfolyamon, s nagyon élvezte. Mi a férjemmel tavaly voltunk.

Utazási irodában dolgozom, az összes iroda összes útját kell ismernem. Minden katalógust fotóolvasok, így akkor is tudom, kitől mit ajánljak, ha nincs előttem katalógus 🙂 Köszi szépen!

Czirják Niki

Őszintén mondom, ezzel a technikával legalább kétszer gyorsabban haladtam minden tanulmányommal. Nem csak gyors volt de élvezetesebb is.

Ha nem megyek el a tanfolyamodra valószínűleg soha nem jártam volna ki a főiskolát, ráadásul a mai napig emlékszem olyan dolgokra amikre kicsit sem szeretnék emlékezni, sőt lehetőleg szeretném kiverni a fejemből minél hamarabb. 🙂

A rajzok amiket órákon készítettem akaratlanul beleivódtak az emlékezetembe. Volt pár intenzív tapasztalatom a tanárokkal is az orán való rajzolgatás miatt... 😀 Köszönöm!

M. M.

Kedves Misi! Köszönöm, amit a tanfolyamon megtanítottál! Már régen el kellett volna mondanom, milyen sokat köszönhetek a villámolvasásnak.

44 évesen kezdtem bele a jogi egyetem elvégzésébe, munka és család mellett. Hála Neked a 10 szemeszternyi több tízezer oldalnyi tanagyagot 7 szemeszter alatt gyűrtem le, summa cum laude végeztem évfolyam elsőként, úgy hogy csoporttársaimmal ellentétben élveztem a tanulás minden percét. És ami a legfontosabb, minden ma is itt van a fejemben. Köszönök mindent!

A. 

Kosár
Scroll to Top