Mit hozz a tanfolyamra?

Szia Misi!

Csak azért írok ,mert meg szeretném köszönni a tanfolyamon tanultakat,rengeteget segített és szinte az összes tantárgynál alkalmazom! A félévimben csak két 4-es lett ami maga a csoda! Köszönöm szépen!

Üdvözlettel:

Baricz Dorina

Jó estét tanár úr.

Meg akarom köszönni, hogy megírta a könyvét! Soha nem mentem volna át anélkül ezen a vizsgaidőszakon! 🙂

D.G.

egyetemista

A villámolvaást folyamatosan használjuk és mégegyszer szeretnénk megköszönni ezt az új világot, amit megnyitottál nekünk.

Szeretettel üdvözlünk:

Zsuzsi&Andy

Azt hittem, hogy csak marketing duma a 60-80 szó/nap megtanulása. Úgy gondoltam, ha a fele igaz, már az is jó... Működik! A szódolgozatom 92%-os lett, a megértési szintem pedig 100%!!!!!

András

Szia! Nem tudnád még a lányomat és a fiamat a hétvégi tanfolyamra felvenni? Azt mondták, hogy ha 47 évesen így haladok a tanulással, akkor lehet ebben a módszerben valami… 😀

G. Zoltán

Hát megszenvedtem egy kicsit az aktiválást, persze ennek az is az oka, hogy a tanfolyam után hetekig elő sem vettem a módszert… Aztán eszembe jutottak Lantos úr szavai: „csak lazán! semmi misztikus nincs a dologban!” És tényleg! Ezután tényleg működött!

Márti

Sajnos az első jogi szakvizsgán kivágtak. A másodikon azt mondta a bizottság, hogy nem értik miért nem készültem fel az elsőre, mert a mostani kiváló lett. Nem mondtam nekik, hogy az elsőre többet készültem, mint a másodikra, a kettő között a különbség a Villámolvasás volt!

O. László

Kedves Misi!

Köszönöm azt, amit a tanfolyamon megtanítottál!

Már régen el kellett volna mondanom, milyen sokat köszönhetek a villámolvasásnak.

44 évesen kezdtem bele a jogi egyetem elvégzésébe, munka és család mellett. Hála Neked a 10 szemeszternyi több tízezer oldalnyi tanagyagot 7 szemeszter alatt gyűrtem le, summa cum laude végeztem évfolyam elsőként, úgy hogy csoporttársaimmal ellentétben élveztem a tanulás minden percét. És ami a legfontosabb, minden ma is itt van a fejemben.

Köszönök mindent.

Üdvözlettel:

A.

Közgazdaságtant hallgatok. Eddig is megtanultam az anyagot, de most már sokkal könnyebben meg is értem!

Köszönöm!

Á. László

Természetgyógyász vizsgáimra készültem, azért mentem el a tanfolyamra. Érezhető a különbség. Köszönöm a módszernek, és Neked is!!

L. Réka

Csak annyit mondanék, hogy a tanár kiselőadást kért valakitől a hormonális rendszer működéséről. Ez a valaki én lettem. Kicsit izgultam, mert két napom volt rá, hogy a 234 oldalas könyvet elolvassam, és felkészüljek rá. Az előadásom előtti percekben megszállt a nyugalom, mert tudtam, hogy mindent értek az anyagból! Csak úgy dőlt belőlem a szó! A legnagyobb elismerés a csoporttársaimtól jött, akik megkérdezték utána, hogy nem tartanék-e egy konzultációt! 🙂 Hajrá Villámolvasás!!

K. Petra

Én megtanultam tanulni, és szerintem bevált!  Nagyon szeretek elmetérképeket rajzolni... És amit tanultunk, az minden nagyon jó és van olyan, amikor kedvem van tanulni! Kémiából még a tanfolyam hétvégéjén megrajzoltam egy elmetérképet, és aztán szerdán olyan dolog történt, amilyen nagyon ritkán szokott: a tanárkérdezett és és mindent tök jól tudtam! És éppen most rajzoltam biológiára egy elmetérképet a hormonokról, mi baromi színes lett és 3 a3-mas lapból áll, ami össze van ragasztva. Szóval nekem ez nagyon bejött...  Mindenkinek ajánlom!

Virág

Nagyon szkeptikus voltam a módszerrel kapcsolatban, ugyanis sok fórumon azt olvastam, hogy nem mindenkinél működik. A tanfolyam után rájöttem, hogy mi ennek az oka. Sokan az aktiválást keverik össze a hagyományos olvasással, és nem fordítanak kellő energiát a gyakorlásra. Dolgozni kell egy kicsit vele, gyakorolni, és a siker nem marad el.

Panka

Szia Misi,

szeretném megköszönni, hogy a nővéremet is megtanítottad villámolvasni! Most volt nálad tanfolyamon, s nagyon élvezte. Mi a férjemmel tavaly voltunk. Utazási irodában dolgozom, az összes iroda összes útját kell ismernem. Minden katalógust fotóolvasok, így akkor is tudom, kitől mit ajánljak, ha nincs előttem katalógus 🙂 Köszi szépen!

Üdv,

Czirják Niki

Kedves Lantos Mihály!

Kedves Misi!

Köszönjük!!!

Misink mindent előadott,amit veled tanult,hatalmas élvezettel,vidáman,olyan szuggesztíven,hogy lehet,mi is kedvet kapunk!

Ma már úgy próbált felkészülni...

Annak is örültem,hogy vannak még igazi pedagógusok,akik a gyerekeknek nem leadni akarják az "anyagot",hanem élvezetessé,érdekessé teszik az órát és nyitottak a gyerekek problémáira is.Én is így próbálok tanítani már 20 éve...És most még több erőt merítek ebből a hétvégéből!Jó tippeket kaptam a lámpaláz kezeléséhez is.(Zenét tanítok...)

Még egyszer köszönjük!!!

További sok sikert,jó egészséget!

Baráti üdvözlettel

Kiss Misi szülei (Eszter,Barna)

Kedves Domján Laci és Lantos Misi,

Azért írom ezt a levelet egyszerre Mindkettőtöknek, mert Mindkettőtöknek köszönettel tartozom.

Az agykontrollt évek óta sikeresen használom, a villámolvasással viszont csak fél éve ismerkedtem meg, úgy éreztem, minden lehetőséget, köztük ezt is meg kell ragadnom, hogy teljesítsem főiskolán a 22, igen HUSZONKÉT tantárgyamat egy ciklus (kb 7 hónap alatt).

Minden mentális technikát bevetettem, miközben szorgalmasan fotóolvastam az iskolai anyagokat. Mindezek ötvözésével sikerült minden tantárggyal végeznem!

Megjegyzem, volt köztük olyan is, amit harmadjára vettem fel.

Ezen a sikeren felbuzdulva elhatároztam, hogy 2013 januárjában leteszem a második, idegenforgalmi nyelvvizsgámat francia nyelvből. Tudom, hogy sikerülni fog.

Remélem, a következő, sikereimről szóló levelem már franciául írom! 🙂

További szép napot kívánok Nektek és sok sok köszönő-levelet!

Baráti üdvözlettel,

Czirják Nikolett

Kedves Misi!

Hornyák Anna vagyok 18 éves és fél éves, decemberben végeztem Nálad tanuláskontrollt. Azóta teljesen megváltozott a hozzáállásom aziskolához és a tanuláshoz. Egy kéttannyelvű gimiben tanulok Pesten(a matekot, afizikát, a földrajzot és a törit spanyolul tanulom) tehát nincs egyszerűdolgom. Félévkor 3.4es átlagom volt, nem volt egyetlen 5ösöm sem. Matekbólmajdnem megbuktam és utáltam a sulit. A második félévben elkezdtem használniazokat a dolgokat amiket nálad tanultam. Plusz szokáskontrollal beprogramoztam,hogy délután mindig kedvem legyen tanulni és hogy ne tehernek érezzem atanulást. Év végére 4.0 volt az átlagom, 7 tantárgyból javítottam és a bizimben5 darab 5ös lett. Rájöttem, mindent lehet, csak akarni kell. Köszönök mindent!

 

GRATULÁLOK!!!

Misi

Kedves Misi,

csak azt szerettem volna mondani, hogy köszönet a fiúk nevében is - nagyon jót tett nekik, a nagyobbik rakétasebességre kapcsolva tanulja a leckéit, a kisebbik is gyakorolja a meditációt. Próbálkoznak a célkijelöléssel is.

A tanuláson túl is jót tesz nekik. Nagyon fontos, hogy kaptak eszközöket - a pozitív gondolkodást és a meditációt - ahhoz, hogy több napsütést lássanak a világban és felfedezzék a lehetőségeket magukban. Ehhez kellett, hogy ezt ne "anya mondja" 🙂

Szóval köszönöm:

Dóra

Egy fórumbejegyzés:

Szóljon ez Neked, ki csak nézelődsz az oldalon, és nem tudod, hogy jelentkezz-e a tanfolyamra!

Gondolom nem véletlenül jársz itt, és nem véletlenül olvasgatod a fórumot. Kíváncsi vagy, ki mit ír, kinek mi volt a tapasztalata a LÉPÉSELŐNNYEL kapcsolatban, és netalán még az is felmerült benned, hogy jelentkezel.Ugye, kitaláltam?! Vannak különböző pozitív gondolatok a fejedben: "De jó lenne, ha.." kezdetűek leginkább. Ugye, ezt is kitaláltam? És akkor elkezdesz azon elmélkedni, hogy "Ez nekem azért nem jó, mert...", "Hát nekem nincs is erre szükségem!", "Én? Egy tanfolyamra? Na nehogy már!", "Pont nekem fogják megmondani, hogy ...", "Nagy/idős vagyok én már ehhez!", "Ha ennyire hatékony ez a dolog, miért csak ennyibe kerül?", "Nekem ez úgysem menne" és sorolhatnám. Igen, tudom, ezt is eltaláltam!

El kell keserítselek, kedves olvasó, de én még senkinek a sírján nem láttam azt a feliratot, hogy " Belehalt a tudásba vagy a LÉPÉSELŐNY-be". Bontsd le azt a kis falat, amit az évek során felépítettél magad elé a tanulással kapcsolatban!

Kifejezetten jónak találtam a tanfolyamban, hogy több korosztály volt jelen.(14-35)A tanulást, mint olyat, több (jó)oldaláról ismertük meg.És magunkat is! Képzeld, még nevettünk is! Te jól szoktad érezni magad a tankönyved felett görnyedve? Vagy egy unalmas előadáson? Én mostmár igen!  Ki ne akarna többet tudni? Add meg magadnak -ha szülő vagy, a gyermekednek- a lehetőséget erre!

Ha legalább egy téglát sikerült kiütnöm a "faladból", akkor örülök. Ha többet, mégjobban örülök. Ha az összeset, Te is örülni fogsz!

Az biztos, hogy az államvizsgámat már a tanultak tükrében fogom sikeresen abszolválni!

(Még mielőtt azt hinnéd, lefizettek, hogy ilyenekt írjak, tévedsz! )

Köszönjük, Misi!

Szia Misi!

Bocsi,hogy most írok,de 100 millió dolgom volt.

Nagyon jók a módszereid és képzeld 5-öst mondtam versből,a rajzök is sikerülnek,de néha elvétem. A Gerginek is jól megy...

...Képzeld ma indultam a versmondó versenyen és találd ki mit mondtam, hát Petőfitől: A megy a juhász szamáron c. verset.

Helyezést sajnos nem értem el, de a részvétel a fontos és a tanulás.

Szeretetettel: Klau

Klaudia, 10 éves

Szia!

Éppen a napokban jutott eszembe ez a remek kis tanfolyam, amit a belvárosban tartottál 4-5 évvel ezelőtt.

Őszintén mondom, ezzel a technikával legalább kétszer gyorsabban haladtam minden tanulmányommal. Nem csak gyors volt de élvezetesebb is. Ha nem megyek el a tanfolyamdora valószínűleg soha nem jártam volna ki a főiskolát, ráadásul a mai napig emlékszem olyan dolgokra amikre kicsit sem szeretnék emlékezni, sőt lehetőleg szeretném kiverni a fejemből minél hamarabb. 🙂 A rajzok amiket órákon készítettem akaratlanul beleivódtak az emlékezetembe. Volt pár intenzív tapasztalatom a tanárokkal is az orán való rajzolgatás miatt... 😀

Köszi!

M.M.

 

Fórumbejegyzés

Szia Misi!

(…)

Egyébként  az elmetérképezésről annyit szeretnék mondani, hogy már rögtön a suli 2. napján, fizikán így kezdtem el jegyzetelni.

(meg matekon :)....)

Azért volt érdekes mert általában halálosan unalmas az egész óra és 10 perc után azt vettem észre, hogy az alapján amit elmond, elmetérképezek, pedig nem is tudatosan láttam neki, hogy  „Na, most pedig használni fogom a tanfolyamon tanultakat!” 🙂

Csak úgy magától jött 🙂 , és még matekot is egyre jobban értem. 😛 Egyébként sikertörténetemet bővíteném ama információval, hogy esszét írtam Ady egyik verséről (Az eltévedt lovas), és a jegyzetet elmetérképezve készítettem hozzá. Sokat segített a vers értelmezésében, Ady szimbólumai nem könnyen foghatok meg elsőre... 🙂

Szóval a tanulási módszered megállja a helyét mind a reál, mint a humán tárgyakkal szemben. 🙂

Gi, 18 éves

Szia Misi !

Nálunk a cégnél van angol tanfolyam, de mivel nem akarok nyelvvizsgázni, nincs cél, nincs tét, ingyen van, stb. így hát bent ülök az órán és a drága tantónéni próbál tanítani. (egyedül engem)

Lényeg a lényeg 3-4. hete tologatom a szódolgozat megírását. (elő sem vettem otthon) Na, de tegnap este miután hazamentem a tanfolyamról gondoltam mit nekem lerajzolom a szavakat. 84 szó, ebből 30 rendhagyó ige, múlt idővel.

Hát lerajzoltam. Kb. 30 perc. Reggel a kocsiban a kormányon a gyönyörű papír = ismétlés (jó, tudom nem a legideálisabb). Bent az irodában kávé, reggeli (ez egy jó cég), ismét. Aztán az eredeti lista alapján leellenőriztem mit tudok. Volt kb. 5-7 szó, ami nem ugrott be, de gondoltam mindegy úgysem azt kérdezi. 13-kor angolóra. Mondom a tanárnak készültem. Szem, száj tátva!!!

És most kérdezd meg, hány százalékos lett? Na hány? SZÁÁÁZZZ!!!!

Elképesztő! Már nem én, hanem a módszer. (na jó én is Cool )

Szóval csak meg szerettem volna köszönni!

Ja, még valami megmutattam a tanárnak miből készültem. Szem, száj ismét tátva, s mondta, ha már nincs szükségem a rajzra szívesen venné, ha neki adnám.

A lényeg az egészben, hogy így volt, s úgy érzem lesz is kedvem tanulni.

Köszönöm!

Barbara